Beställ med PDF-blanketter

Bolagspoolen ägs sedan 2015 av Bolagspartner. Läs mer om oss och beställ lagerbolag och snabbavvecklingar här: www.bolagspartner.se

Informationen nedan kan vara inaktuell.

———————————————–

Skicka e-post oss direkt från blanketten!
”Spara som”-funktion i blanketten!

Det är otroligt lätt att beställa ett lagerbolag hos oss. Du kan du lämna in din beställning hur du vill så länge vi får de uppgifter vi behöver, t.ex. bolagets namn, styrelse, aktieägare och verksamhet. Enklast beställer du med interaktiva PDF-blanketter. För att spara tid föreslår vi att du e-postar eller faxar dina blanketter.

Blanketten är interaktiv och sköter de beräkningar som behövs samt visar de upplysningar som du behöver. Genom en enkel knapptryckning så kan du mejla din beställning direkt från blanketten eller spara ned den på hårddisken för att antingen mejla därifrån eller använda vid nästa beställning.

Blanketter i PDF-format
Aktiebolag *
Aktiebolag utökad *
Handels- och kommanditbolag
Kapitalökning
Kapitalminskning
Likvidation av aktiebolag
Ändringar i aktiebolag
* Blanketten Aktiebolag är tillräcklig i de flesta fall.

Använd blanketten Aktiebolag utökad om du har behov av:
1. revisionsbolag och huvudansvarig revisor
2. bifirma
3. fler styrelseledamöter
4. fler styrelsesuppleanter
5. fler aktieägare
6. mera plats för önskemål

Du måste ha programmet Adobe Reader (lägst version 8)
för att kunna använda våra elektroniska blanketter på bästa sätt. Programmet är GRATIS. Klicka här om du vill ladda ned det från Internet.

Du kan välja mellan två sätt att använda våra blanketter:
1. Fyll i blanketten medan du är uppkopplad mot Internet
2. Hämta en blankett till din dator (rekommenderas)

1. Fyll i blanketten medan du är uppkopplad mot Internet
Om du föredrar att fylla i blanketten medan du är uppkopplad mot Internet, klickar du på länken till önskad blankett. Den valda blanketten visas på bildskärmen.

2. Hämta en blankett till din dator
Du behöver inte vara uppkopplad mot Internet varje gång du ska fylla i en beställningsblankett. När du har hittat länken till önskad blankett högerklickar du på den. Välj därefter ”Spara mål som …” eller ”Spara länk som …” (beroende på vilken webbläsare du använder) och ange var på din dators hårddisk du vill spara PDF-filen. När du vid ett senare tillfälle behöver en blankett, klickar du på filen som du tidigare har sparat. Då startar automatiskt din PDF-läsare.

Fördelen med detta alternativ är att du kan komplettera blanketten med sådana uppgifter som är lika varje gång du beställer ett bolag, t.ex. uppgifter om beställaren och eventuellt om revisorn. Spara blanketten med dessa uppgifter och du slipper att fylla i dem varje gång det är dags att beställa ett bolag.

Fyll i blanketten så här
Förflytta dig framåt med TAB-tangenten, bakåt med SHIFT + TAB. Kryssrutorna fyller du i genom att klicka med musen eller genom att trycka på mellanslagstangenten.

Skicka blanketten till oss
Du kan skriva ut den ifyllda blanketten genom att klicka på knappen ”Skriv ut” överst på sidan 1. Det går utmärkt att faxa blanketten till oss.

Ifall du vill e-posta din beställning till oss, klickar du på knappen ”E-post”. Ditt e-post-program startar och blanketten infogas som bilaga i ett nytt e-post-meddelande. Vi rekommenderar att du först antingen sparar den ifyllda blanketten på din dator eller skriver ut ett exemplar så att du lätt kan kontrollera vilka uppgifter du har lämnat till oss.

Ring oss
för omgående kontakt
046-460 12 80
Skicka e-post
för omgående kontakt
info@bolagspartner.se
Dela:

Följ oss på Facebook!